ICT vision is verhuisd

Gebouw TQ als de gastheer van Strijp-T

ICT Vision is op 1 mei 2018 verhuisd naar Strijp TQ. Hier kom je binnen en tref je tal van voorzieningen aan die voor heel Strijp-T interessant zijn. Het is de bedoeling dat Strijp-T de verbinding maakt met zowel Strijp S als met de kwaliteiten van de groene omgeving. De ligging en bereikbaarheid zijn perfect, doordat de binnenring van Eindhoven en het station voor de deur liggen.

Dit indrukwekkende bedrijfspand van Eindhoven krijgt na jaren leegstand weer een nieuwe functie, en daarmee een nieuw leven. Een bedrijfsverzamelgebouw voor groeiende, ambitieuze organisaties die toe zijn aan een volgende stap en innovatie-gedreven zijn. Het betreft hier bedrijven die werkzaam zijn in één of meerdere van de vier themagebieden Hightech, Smart Society, Sustainability en/of Experience. TQ wordt een gebouw waar verschillende innovatieve bedrijven een community vormen, elkaar ontmoeten en elkaar inspireren.

2066_EXT_01_A5.jpg
thomas colen