AdobeStock_188069021.jpeg
 

24/7 support op al onze diensten

IT is business wat 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgaat. Daarom is onze dienstverlening optimaal ingericht om uw bedrijfsprocessen continue te ondersteunen.

Op werkdagen zijn wij permanent bemand op onze eigen gecertificeerde servicedesk. Buiten kantooruren draaien onze engineers mee in on-call ondersteuning. Voor de mission critical-applicaties binnen jouw organisatie bieden we bovendien 24 uur per dag volgens het follow the sun-principe ondersteuning via onze eigen support desk in India. Zo kunnen wij je op ieder moment van de dag volledig ontzorgen.

Managed Services

De Managed Services van ICT Vision biedt vele voordelen voor MKB's. Als klein- of middelgroot bedrijf is het vaak lastig om de continuïteit van ICT te verzekeren. De IT-afdeling is soms moeilijk te bereiken, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten. Zo kan een IT-manager een dag vrij hebben of om andere redenen niet beschikbaar zijn. Managed Services van ICT Vision kan daar, en voor de andere uitdagingen van ICT binnen MKB's, de oplossing voor bieden.


Cloud Services 

Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud; een netwerk aan computers en servers die via het internet verbonden zijn. Daardoor heeft de gebruiker altijd toegang tot zijn data en applicaties, zonder de eigenaar van de hardware en software te zijn. Bovendien is de gebruiker niet verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Ook interesse in de cloud? ICT Vision kan je op weg helpen. 


Consultancy services

ICT is een erg complex werkveld. Het is een combinatie van componenten als netwerken, systemen en applicaties. Het geheel moet ervoor zorgen dat de gebruiker efficiënt en productief kan zijn, en hoge kwaliteit kan afleveren. ICT Vision kan je helpen bij het vertalen van je zakelijke strategie naar specifieke oplossingen. We bieden professioneel en onafhankelijk advies, op basis van de expertise die binnen je eigen organisatie mogelijk niet aanwezig is. 

Onze ondersteuning bestaat hierbij uit het aanleveren van project management, consulting of een combinatie van deze diensten.