AdobeStock_109998797.jpeg
 
 

een boutique ict-leverancier

Je hoort het vaak, maar dat maakt het niet minder waar: we groot geworden door klein te blijven. Bij ICT Vision willen we kleine, specialistische teams van ICT-experts vormen met zo min mogelijk overhead en zo weinig mogelijk complexe organisatorische structuren. Ons team van specialisten bestaat nu dan ok uit twaalf eigen ICT Vision'ers en 120 FTE collega's. Wat we precies bedoelen met groot denken en klein opereren, komen we u graag eens uitleggen.
 

ICT Vision is sinds 2018 onderdeel van de Avensus Groep. Bij Avensus Groep werken de medewerkers in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Op groepsniveau zorgen we voor kennisuitwisseling, ondersteuning en een stevige borging van de primaire processen. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

 
 
AdobeStock_45018102.jpeg

Managed Services

Alles wat we voor onze klanten doen, heeft als doel maximale veiligheid, optimale up-time en zorgeloos ICT-diensten te leveren. Wil je weten hoe we dit doen? Laat dan een berichtje achter! Wij komen graag uitleggen wat ons geheim is.

Cloud-diensten

Bij ICT Vision verzamelen wij onze IT-diensten als servers, desktops, beveiliging en databases onder de naam cloud-diensten. Dit is een vrij complex speelveld, maar wordt helder uitgelegd door onze cloud-specialisten.