Sales consultant

ICT Vision is op zoek naar een sales consultant die toegevoegde waarde bij onze klanten kan leveren.

Functieomschrijving

Ben jij de sales consultant die commerciële targets als een uitdaging ziet? Die naast new business ook de relatie met de klant belangrijk vindt? Het leuk vindt om binnen een ambitieuze en dynamische organisatie te werken? Dan ben jij de sales consultant die toegevoegde waarde bij onze klanten gaat leveren.

Als sales consultant ben je verantwoordelijk voor het verkopen van de dienstverlening van ICT Vision. Daarnaast signaleer je leads bij huidige klanten en bouw je vanuit een business partner-perspectief een professionele relatie op.

Voor de volgende fase van ons bedrijf, waarbij we ICT Vision nog sterker willen gaan neerzetten als complete ICT businesspartner, komen wij graag in contact met die sales consultant die mee gaat helpen om dit te realiseren bij onze huidige en nieuwe klanten. Afgelopen jaar is ICT Vision ondanks de crisis gegroeid met ruim 10 procent. Met onze vernieuwde propositie verwachten wij dit voor de komende jaren verder uit te bouwen.

Wie zoeken we? ICT Vision vindt de waarden toewijding, pro-activiteit, klantgerichtheid, flexibiliteit en passie belangrijk. Dat kan je van ons als werkgever verwachten en dat verwachten wij ook van jou. ICT Vision is de aangewezen werkgever die je kan helpen om je verder te ontwikkelen binnen jouw sales-carrière. Je krijgt de mogelijkheid zelfstandig jouw eigen business op te zetten en te onderhouden. Daarnaast kan je gebruik maken van de begeleiding die jij nodig denkt te hebben. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succes wordt. Your career is our Priority.

Functie-eisen

 • Gedreven, ondernemende persoonlijkheid met minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring;
 • Kennis van ICT is een pré;
 • Teamplayer met organisatiesensitiviteit;
 • Ambitieus, enthousiast, flexibel en communicatief vaardig;
 • Gevoel voor humor en collegiale instelling.

Wij bieden

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Provisie regeling;
 • Afwisselende en ambulante functie;
 • Lease auto, laptop en telefoon;
 • Doorgroei mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij

 • Enthousiaste en betrokken collega's;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Collectieve voordelen en verzekeringen.
Twisted